Blog

“Ape curate asumate” – evenimente si actiuni de constientizare si educare privind potentialul si ecologizarea apelor

“Ape curate asumate” – evenimente si actiuni de constientizare si educare privind potentialul si ecologizarea apelor

“Ape curate asumate”, eveniment lunar susținut de AQUA Carpatica, te invita pe parcursul anului 2021, intr-o calatorie fizica si virtuala, unde vei descoperi frumusetea si unicitatea resurselor naturale de apa din Romania, dar si modul in care vei putea participa la ecologizarea acestora.
De ce sa ni te alaturi in calatoria apelor? Iata cateva dintre motive:
vei afla informatii pretioase despre apele Romaniei (lacuri, rauri, Marea Neagra)
vei deveni mai constient de potentialul apelor
vei descoperi situatia in care se afla in acest moment resursele de apa
vei afla solutii prin care poti contribui la curatarea apelor
vei putea participa la actiuni de ecologizare a apelor
vei descoperi utilizarile apei in diverse domenii de activitate
vei afla cum sa cureti  dar si sa infrumusetezi memoria apei
vei participa la concursuri avand ca subiect apele si emotiile
vei invata cum poti folosi eficient energia apei
vei afla cum sa te hidratezi corect
si vei afla multe alte informatii mai putin cunoscute despre ape!

Echipa Tot Ceea Ce Este te invita sa contribui si tu, astfel incat ,proiectul „Ape curate asumate”,  sa fie raspandit in comunitatea ta sau in grupul tau de prieteni.
Da Share acestui articol si urmareste periodic postarile noastre!
Poti sa ne trimiti ,la adresa de email contact@totceeaceeste.ro, poze sau inregistrari facute de tine, care sa contina imagini cu apele din Romania. Vom organiza pe parcursul anului concursuri, care sa premieze cele mai interesante imagini/filmari din cele primite.
Daca si tu esti un fan al apelor, te rugam sa faci loc in pozele tale si pentru o sticla de apa Aqua Carpatica. 
Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele Romaniei cat mai curate!
Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Educaţie non-formală. Inteligenţă emoţională şi creativitate la Centrul Cultural Mihai Eminescu

Pentru copiii care locuiesc în Sectorul 2 sau sunt înscriși în unități de învățământ din Sectorul 2, Centrului Cultural Mihai Eminescu din Șos. Pantelimon nr. 301, Bucuresti, are pregatite alternative pentru petrecerea timpului liber: cursuri de pictură, actorie, canto muzică ușoară, canto muzică populară, pian, tobe, chitară clasică și electrică si multe alte surprize. Cum vacanța deContinuă lectura „Educaţie non-formală. Inteligenţă emoţională şi creativitate la Centrul Cultural Mihai Eminescu”

„Ape curate asumate” – poarta către creativitate

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Crapatica, ne dorim ca tu sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei. Astazi vorbim despre apele interioare, despre emotii. Cum le descatusam prin lucrul cu subconstientul? Simplu. Prin desenul mandalelor. Cu totii, adulti, tineri si copii, prezenti astazi la Centrul holistic Soma,Continuă lectura „„Ape curate asumate” – poarta către creativitate”

#Apecurateasumate – 10 dintre beneficiile apei pentru sănătate. 7 aprilie – Ziua mondială a sănătăţii

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Crapatica, ne dorim ca tu sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei.  Miercuri, 7 aprilie, este Ziua mondiala a sanatatii. Cum apa este principala componenta a corpului omenesc (55%-78% apa), consumul adecvat de lichide inseamna culegerea de numeroase beneficii pentru sanatate,Continuă lectura „#Apecurateasumate – 10 dintre beneficiile apei pentru sănătate. 7 aprilie – Ziua mondială a sănătăţii”

Ziua Mondiala a Apei. Valorizează apa cu elevii Şcolii Petre Ghelmez din Bucuresti

Data de 22 martie 2021 marcheaza, la nivel global, Ziua Mondiala a Apei. Ca element constitutiv al vieții, apei ii este dedicată o zi in care ne concentrăram atenția asupra problemelor legate de apă, pe care anumite locuri de pe glob le întâmpină. Echipa Tot Ceea Ce Este a organizat, in cadrul proiectului  #apecurateasumate, sustinut de Aqua Carpatica,Continuă lectura „Ziua Mondiala a Apei. Valorizează apa cu elevii Şcolii Petre Ghelmez din Bucuresti”

Luciul apei, stuf din abundenţă şi lebedele Parcului Natural Comana

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Crapatica, ne dorim ca tu sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei. Astazi iti facem cunoscute apele din Parcul natural Comana. Balta Comana este a treia zona umeda a Romaniei dupa Balta Mica a Brailei si Delta Dunarii si a doua ca biodiversitateContinuă lectura „Luciul apei, stuf din abundenţă şi lebedele Parcului Natural Comana”

Proiectul #apecurateasumate continuă. Valorizează apa, află despre valoarea de mediu, socială și culturală pe care oamenii i-o acordă

Pe data de 22 martie 2021 este Ziua Mondiala a Apei. Apa este elementul constitutiv al vieții. La 22 martie, în fiecare an, este Ziua Mondială a Apei, o zi dedicată concentrării atenției asupra problemelor legate de apă pe care anumite locuri de pe glob le întâmpină. Instaurată de Organizația Națiunilor Unite (ONU), scopul Zilei Mondiale a ApeiContinuă lectura „Proiectul #apecurateasumate continuă. Valorizează apa, află despre valoarea de mediu, socială și culturală pe care oamenii i-o acordă”

„Ape curate asumate” sub umbrele colorate

Eveniment de Ziua Internationala funny a Umbrelei, in Parcul Florilor din Bucuresti In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Crapatica, ne dorim ca tu sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei. Marti, 10 februarie 2021, ne-am dat intalnire cu cei mici, pentru a ne deschide impreuna umbreleleContinuă lectura „„Ape curate asumate” sub umbrele colorate”

Cum iti invingi frica de inaltime cu ape curate!

Dezvoltarea emoțională are propriile sale caracteristici pe tot parcursul vieții, dezvoltând diverse modele de răspuns și exprimare. Emotiile, fiind la fel de fluide precum apele, au fost numite metaforic drept „ape interioare”. Ele sunt intr-o continua transformare.  Invatam sa le exprimam si sa le gestionam mai bine, astfel incat sa le pastram cat mai curate. Ne dorimContinuă lectura „Cum iti invingi frica de inaltime cu ape curate!”

Ziua internationala a umbrelei in Parcul Florilor – „Ape curate asumate”

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Crapatica, ne dorim ca tu sa cunoasti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei. Marti, 10 februarie 2021, te invitam sa iti deschizi umbrela si sa sarbatoresti alaturi de noi stropii de ploaie care uda pamantul. Unde? In „Parcul Florilor”, situat peContinuă lectura „Ziua internationala a umbrelei in Parcul Florilor – „Ape curate asumate””

“Ape curate asumate” – sfarsit de ianuarie in Parcul National Riviera, Bucuresti

Eveniment susținut de AQUA Carpatica “Ape curate asumate”, eveniment lunar susținut de AQUA Carpatica, continua calatoria, fizica si virtuala, in care descoperi frumusetea si unicitatea apelor din Romania, dar si modul in care poti participa la ecologizarea acestora. In ultima zi a lunii ianuarie ne-am intalnit mai aproape de inima capitalei, in Parcul National dinContinuă lectura „“Ape curate asumate” – sfarsit de ianuarie in Parcul National Riviera, Bucuresti”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Urmareste

Primeste ultimele noutati direct pe email:

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
<span>%d</span> blogeri au apreciat: